Wednesday, 9 May 2007

Blauwe Reiger


Langs het Skillepaadje zijn altijd wel een of meerdere reigers te zien, maar meestal als je stopt dan gaan ze weg. Dus ik dacht dan maar een foto van afstand maken en deze thuis croppen en hopen dat het wat lijkt. Zo gezegd zo gedaan en de reiger ging rustig verder met zijn bezigheden en was alweer dichterbij gekomen, dus nog een foto. Dit herhaalde zich wel een keer of tien en blijkbaar gewend aan die man met zijn camera was hij nog maar op enkele meters afstand. Tijdens het passeren vond hij het toch te dichtbij en nam met ferme stappen een stukje op de andere oever om daarna toch weer verder te gaan met het zoeken naar eten. Blauwe reigers hebben een lengte van rond de 90 cm en de spanwijdte is 155 tot 175cm. Klik op een foto voor een grotere weergave.3 comments:

Kate said...

First of all, my apologies for not being able to write in your own language. I love these marsh pictures, and the birds look so much a part of the environment. Well-done!

R&R in The Netherlands said...

Uw foto's zijn zeer interessant ... en de vogels zijn heel mooi. Mijn vrouw en ik hoop aan texel ooit bezoek. Dank ye wel voor "wassenaar daily photo" te bezoeken. (Sorry, ik kan maar een beetje Nederlands spreeken & schrijven).

Abraham Lincoln said...

Oh yes, I like this post and these birds. I love wildlife photography. And I want to thank you for visiting my blog today. Thank you.

I really like your work.

I have posted pictures of a tufted duck or what I thought was a tufted duck...