Friday, 7 September 2007

Nuon-Graffiti

Dit was ik aan het fotograferen, op zich niet zo bijzonder maar ik vind het NUON bordje wel apart. Ik denk dat er eerst een PEN bordje op zat dat later is vervangen. Ik kan me niet indenken dat ze er zo keurig omheen gaan met de spuitbus. Veel graffiti vind ik wel kunstig maar toch ook wel weer landschapsontsierend, maar op de juiste plaats vind ik het niet lelijk. Wat vind jij?

6 comments:

USAincognito said...

I love pictures of graffitti - most of it is usually gang related but sometimes it is just an expression of an angry/tormented soul. I do a lot of studying of graffitti in my anti-gang unit. Thanks for posting this!

dot said...

I like grafitti too. This is a good picture and reminds me of some of the stuff I see on rail cars. Of course, I don't know what any of it means but I think it's quite artistic.
Thank you for the nice comments on my blog today! You should get a job with Blogger Help!

B E 6 6 said...

Dat bordje moet echt later zijn geplaatst, zo te zien (kan niet inzoemen) is het bordje vrij van verf en dat lukt zelfs picaso niet !!!
Graffiti kan mooi zijn als de gene het kan en niet alleen een naam of zo.

inspired said...

;o]

Amrita said...

This is so jazzy

JoAnn - NL "My digital eyes" :) said...

:)In dit geval vind ik het wel mooi, mooier dan zo'n kale muur, alhoewel.... deze graffiti 'op zichzelf' vind ik geen mooi kunstwerk, helaas voor de maker...